Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for GNP Areal AS sin nettside www.gnpareal.no. GNP Areal AS (org. no. 922 853 037) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for tjenester levert av GNP Areal AS. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige tjenester.

Kontaktinformasjon

Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst. Herunder design, skilt & dekor, web og film.

GNP Areal AS
Raveien 422
3239 Revetal

+47 922 19 512
post@gnpareal.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema

Ved å sende inn en melding via vårt kontaktskjema samtykker du til denne personvernerklæringen. Informasjonen som sendes til oss via vårt kontaktskjema blir sendt til vår e-post adresse og lagret internt på vår nettside.

Hvis du har sendt inn en melding via vårt kontaktskjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Informasjonskapsler

Pr. gjeldene tid bruker ikke gnpareal.no informasjonskapsler / cookies.

Ansvar for innhold på nettstedet

GNP Areal endrer innholdet på nettsiden gnpareal.no etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Våre nettsider gnpareal.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Hvem deler vi opplysninger med?

GNP Areal AS deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.gnpareal.no.